Fietsverkoop opnieuw in de lift

Geschreven op 16 november 2015 in de categorie "Nieuws". Bovag.nl en RAI Vereniging zijn klaar met de verwerking van het cijfermateriaal omtrent de verkoop en de productie van nieuwe fietsen binnen de Europese Unie. Hun rapport dat de verzamelde gegevens van 2014 afweegt tegenover die van de vorige zeven jaren, leert dat de sector aan een heropleving bezig is. De negatieve tendens van de voorbije jaren wordt omgebogen.

Bike Motion brengt bezoekers in kaart en reikt Awards uit

Geschreven op 16 november 2015 in de categorie "Nieuws". Van vrijdag 16 tot en met maandag 19 oktober trokken ruim 30.000 fietsliefhebbers naar de Jaarbeurs in Utrecht om er kennis te maken met de nieuwste modellen en accessoires op de markt.

Feryn Quality Bike Brands breidt merkenportefeuille uit met ALÉ

Geschreven op 16 november 2015 in de categorie "Nieuws". Feryn Quality Bike Brands zal vanaf de zomer van 2016 de distributie binnen de Benelux op zich nemen van het trendy Italiaanse fietskledijmerk ALÉ.

Juncker Bike Parts is exclusieve distributeur voor Selle San Marco Collezione in de Benelux

Geschreven op 16 november 2015 in de categorie "Nieuws". Juncker Bike Parts is sedert oktober de exclusieve distributeur voor Selle San Marco Collezione in de Benelux. Deze exclusieve distributie van de zadels komt voort uit de jarenlange succesvolle samenwerking tussen Selle San Marco en Juncker Bike Parts.

Santos Bikes configureert fietsen met 3D app

Geschreven op 16 november 2015 in de categorie "Nieuws". Santos Bikes heeft de eerste app gelanceerd waarmee fietsen volledig in 3D kunnen worden samengesteld.